BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET

İlçemiz Karacadağ ÇPAL münazara öğrencileri Beleidye Başkanımız Ahmet Yıldız’ı ziyaret etiler.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği "Medeniyet Okulu" projesi kapsamında İlçeler arası Lise öğrencieri arasında düzenlenen "Münazara Yarışması'nda" İlçemizi temsilen  Karacadağ ÇPAL, Akören İlçesi Akören Ali Aşık ÇPAL'yi münazara yarışmasında yenerek bir üst tura çıkmasının ardından öğrenciler Beleidye Başkanı Ahmet Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar ve Okul Müdürü Abdullah Akan ve Edebiyat Öğretmeni Burak Emre Haftçı ve Beleidye Meclis Üyesi Mehmet Çavuşoğlu eşlik ettiler.

Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız öğrencilere LYS sınavında başarılar dileyerek, her türlü başarılarını destekleyeceklerini söyledi.