Kulu'da Kutlu Doğum Hafta etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kulu’ya bağlı Canımana Mahallesinde '' Gül Peygamberi Hz. Muhammed'in (s.a.v) Doğum Yıl Dönümü Kutlama Programı'' düzenlendi.

Canımana Köyü Yardımlaşma  Dayanışma Kalkındırma ve Yeşillendirme Derneği tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Etkinliği Mahalle meydanında bulunan cami bahçesinde gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim okunduğu program Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilahi grubu tarafından ilahiler okundu.

Konuşmacı olarak programa katılan, Prof. Dr. Hayrani Altıntaş, Peygamber efendimizin doğumundan ölümüne kadar insanlığa vermiş olduğu hizmetler ve güzel ahlaki ile örnek bir insan olması. Peygamber efendimizin güzel ahlaki ve hayatı konusundan dinleyicilere bilgiler verdi.

Programın ardından katılımcılara ve emeği geçenlere plaketler verildi.

Programa Konya Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski milletvekili Halil Ürün, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Belediye Başkan Yardımcılarımız İsmail Selvi ve Mustafa Erdoğan, İlçe Müftüsü İbrahim Kacaroğlu, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.