10 Bin Fidan Dağıtıldı

Kulu Belediyesi  tarafından daha yeşil bir Kulu için 10 bin  ağac dağıtıldı.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Dikim mevsimine girildiğini vurgulayarak, bugünlerde ilçe halkına ücretsiz fidan dağıtımı yaparak, vatandaşların evlerinin bahçesinde, tarlasına, mezarlıklara ya da istekleri yerlere dikerek Kulu’un daha yeşil bir ilçe haline dönüşmesinin gayretini gösterdiklerini belirtti.

İlçe’ye bağlı Yaraşlı, Soğukkuyu, Dipdede, Canımana ve Karacadere mahallelerine muhtarların yardımı ile çeşitli cinslerde 10 bin fidan dağıtıldığını belirten Yıldız, fidan dağıtımına diğer mahallelerimizde de  devam edecek dedi.

Dağıtılan fidanlar sayesinde, hem bu konuda farkındalık oluşturmayı hem de Kulu’nun yeşillenmesine katkı sunmayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Yıldız, hepimizin Kulu’nun yeşil olması için elimizden geldiği kadar çaba ve gayret göstermek zorundayız dedi.“