Ticaret ve Sosyal Hizmet Binası Satış İhalesi Yapıldı
Haber Hakkında
Belediyemiz tarafından yapılmakta olan ve inşaatı devam eden Ticaret ve Sosyal Hizmet Binasında 11 bağımsız bölümün satış ihalesi yapıldı. İhale ile ilgili bilgi veren Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, "Belediye Hizmet Binası karşısında 2013 yılının Aralık ayında inşaatına başlanılan Ticaret ve Sosyal Hizmet Binasında, Restaurant, apart büro, ve dükkanlar yer alıyor. Bu yerlerden 11 bağımsız bölüm, Kulu Belediye Başkanlığı makamında iş adamaları ve müracaatçıların katılımı ile ihaleyle çeşitli bedellerle 900 bin Lira`ya satıldı. 4 kattan oluşacak Ticaret ve Sosyal Hizmet Binasında toplam 56 bağımsız bölüm var. Geri kalan bağımsız bölümler ise ileriki tarihlerde ihale ile satılacak. Satılan bölümler mal sahiplerine 2016 yılının ilk altı ayı içerisinde teslim edilecek" dedi.