Kulu’da 23 Nisan Kutlamaları
Kulu'da 23 Nisan kutlamaları çerçevesince Tavşançalı Atatürk ortaokulu öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci Belediye Başkanlığımızı ziyaret ettiler.
Öğrenciler Başkanlık koltuğuna sıra ile oturarak Belediye Başkanımızdan istek ve temennilerini dile getirdiler. Öğrencilerin isteklerinden bazıları, İş imkanlarının sağlanması amacıyla en kısa sürede Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçirilmesi, çocuklarının oyun alanlarının genişletilerek yeni parklar yapılması , sinema, yaz tatillerinde öğrencilerin tatillerini geçirmek ve boş vakitlerini değerlendirmek amacıyla spor komplekslerinin artırılması, Okullarının ihtiyacı olan bilgisayar, oturma bankları ve çevre düzenlenmesi konusunda yardımcı olunması konusunda oldu.
 Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, ilçemizin yaşanabilir bir ilçe olması konusunda var gücümüzle çalışmaktayız. Okullarımıza ve diğer kurumlarımıza elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz dedi

Foto Galeri :https://www.facebook.com/media/set/?set=a.467371343411053.1073741957.190881487726708&type=1